EN
IAAPA
IAAPA
01 juni 2022 / Visa: 37

IAAPA

IAAPA Expo 2022

15 november 2022 - 18 november 2022

Eventtyp: IAAPA Expos

Plats: In-Person

Region: IAAPA Global

Global Attraktionsbranschens Premier Event.


"Den globala attraktionersbranschens främsta evenemang"

IAAPA Expo är den ledande globala konferensen och mässan för attraktionsbranschen som ger deltagarna möjlighet att ansluta sig till sevärdhetsbranschens ledare på den enda plats som tar Fun Forward to Build the Future. Deltagarna kan också upptäcka roliga, framtida trender och det framåtanda som krävs för att öka närvaron, öka intäkterna och leverera den spjutspetsunderhållning som dagens gäster efterfrågar.

Utställare Profil

Stora internationella företag inom nöjen, attraktioner och underhållning kommer att presentera sina produkter och koncept. Mer än 35 produktkategorier inom nöjes-, fritids- och underhållningssegmenten med tillverkare, distributörer, media och tjänsteleverantörer kommer att ställa ut tillsammans med ledande nöjesföreningar från hela världen. Besökare inkluderar tillverkare av åkattraktioner, entrésystem, underhållnings- och fritidsprodukter etc.


IAAPA historia:

1976 tog Aaron Fechter med sig den första hela animerade showen till kongressen.


1990 etablerade IAAPA ett internationellt råd för att utöka sin globala räckvidd och ge råd och vägledning om program och tjänster för medlemmar utanför USA. Rådet och dess verksamhetskommitté var avgörande för att rekrytera internationella medlemmar och utveckla kvalitetsprodukter och tjänster. IAAPA etablerade också IAAPA Hall of Fame, med pionjärer inom nöjesbranschen i sin första klass av invalda.

Följande år hade den 73:e årliga kongressen och mässan i Orlando, Florida över 19,000 XNUMX deltagare. IAAPA Expo var den största nöjesbranschens utställning i världen och erbjöd trender inom nöjes- och arkadutrustning, mat, dryck, parkteknik och underhållning.

År 2000 arbetade föreningen för att motverka negativ publicitet efter högprofilerade incidenter med nöjesturer och omgivande nöjessäkerhet, och publicerade branschens övergripande säkerhetsresultat. Det etablerade ett rapporteringssystem för ridincidenter för sina amerikanska anläggningar med åkturer (släppte de första resultaten 2003 genom National Safety Council), och hjälpte till att underlätta oberoende vetenskapliga granskningar av åkstyrkor 2002-03, vilket indikerar den inneboende säkerheten för åk för allmänheten offentlig. År 2000 öppnade IAAPA sitt första heltidskontor utomlands (IAAPA Europe) i Bryssel.

Organisationen förvärvade Asian Amusement Expo (AAE) 2003, men ställde in evenemanget på grund av SARS-utbrottet i Asien. IAAPA bibehöll sitt fokus på industrisäkerhet det året och etablerade en internationell standardharmoniseringsgrupp för att implementera universella kriterier för åksäkerhet. 2004 bidrog det till att gå i spetsen för antagandet av ASTM Internationals design- och tillverkningsstandard för nöjesturer och den europeiska standarden för nöjesmaskiner och strukturer.

Snälla, gå
meddelande

Powerde By

Copyright© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. av injnet - Blogg | Sitemap | Integritetspolicy | Regler och villkor