EN
Vad är inomhuslekplats
Vad är inomhuslekplats
28 september 2022 / Visa: 34

Inomhus lekplatser, även känd som mjuk lek inomhus centra, som är lekplatser belägna i den inre miljön. De är speciellt designade för barn att leka i och ha oerhört roligt med. Den mjuka strukturen och lekutrustningen är inlindade i mjukt skum för att absorbera stöten när barn faller eller studsar runt. Dessa passar bäst för barn från 0-12 år. 

Lekredskapen är täckt med ett mjukt lager skum, samt golvet så att ditt barn inte skadas om det ramlar eller stöter. Dessutom finns det ofta lekblock som man kan bygga höga torn med, det finns en bollgrop och det finns olika studsmattor. Kort sagt: det är ett enda stort lekparadis för barn som är fullt av färgglada bollar och mjuka material.Det finns många som investerar i Indoor Soft Play Park. Är det bra att investera i Soft Play Park inomhus? Är det lätt att använda? Hur väljer man plats för lekplatsutrustning?

Först, marknadsundersökningar

Om du vill tjäna pengar behöver du göra en marknadsundersökning. Du måste undersöka omgivningen för att se hur många sådana butiker i samma bransch som finns, hur många barnlekplatser som är ansvariga och vad är de aktuella avgifterna som händer.

För det andra, välj en mängd olika lekplats inomhus Utrustning

Det är nödvändigt att överväga, välj en mängd olika Indoor Soft Play Park-anläggningar och utrustning, du kan gå till tillverkaren för att besöka fältet för att se vilka produkter den andra parten har, olika användningsriktningar och lämpliga åldersgrupper Sexuell hänsyn, för att se vilken som är mer lämplig, för att se vilka lekplatser som är användbara och ta sedan ett beslut.

För det tredje bör temadesignen vara unik

Temadesignen för parken är en fantasityp eller en djungeläventyrstyp. Efter att typen har bestämts kan dekorationen göras. Inredningen är vacker och typen är unik. Det särpräglade temat är ett sätt att attrahera små kunder.

Nu om Indoor Soft Play Park-investering? Jag tror att du har ett svar i ditt sinne. Detta svar är att undersöka tydligt, göra bra val, göra ett bra jobb i ledningen och välja den geografiska platsen, så kommer du att vara lönsam i framtiden.

Good Indoor Playground Near Me är inte bara ett verktyg för barn att leka, utan en viss pedagogisk betydelse. Genom den innovativa designen av vissa designers, inte bara den övergripande samordningen av mönstren och färgerna på enheten, utan också utvecklingen av barns tänkande .Låt dem stimulera sin fantasi och bilda medvetandet om självständigt tänkande när de utsätts för fräscht och förlorat. För närvarande finns det fler och fler Indoor Playground Near Me tillgängliga på marknaden. Det finns konventionell utrustning, elektrisk utrustning, vattenutrustning och högteknologisk interaktiv utrustning...etc. Det är dock viktigast att välja lämplig inomhuslekplats nära mig utifrån din målgrupp.


Soft Play Design inomhus

Nu är marknaden för mjukspel inomhus hårt konkurrensutsatt, marknaden är het och den vinstgivande effekten är mycket hög. Hur mycket kostar det att öppna en soft play inomhus? För investerare i den här branschen måste alla göra en enkel inspektion innan de öppnar en butik, för att kontrollera situationen för kamrater eller konkurrenter! Även om det är riktigt lätt att tjäna pengar, om du inte blint följer efter och inte imiterar andra, så kan du få en högre avkastning på investeringen. En unik lekplats kommer definitivt att ge mer oväntad avkastning för investerare!Den här artikeln innehåller följande:


1. Förtydliga det viktigaste försäljningsargumentet, en distinkt temastil


2. Annan utrustning, olika kostnader


3. Bra läge avgör goda intäkter

För det första är kärnan tydligt definierad, vilket är en distinkt temastil


Hur mycket kostar det att öppna en nöjespark inomhus? Det måste först uppskattas utifrån det valda området på platsen. Om tomtytan är relativt stor, så blir den relativa hyran naturligtvis högre och kostnaden som betalas blir naturligtvis högre, så alla måste ta hänsyn till tomtens längd, bredd och höjd utifrån sin egen situation. Investerare bör dock förstå att området inte är den enda faktorn som avgör intäkterna. I jämförelse är kärnan i ett bra barnsligt styggt slott en distinkt temastil.


För det andra, annan utrustning, olika kostnader


På senare tid finns det många olika utrustningar i branschen, och det finns många olika typer. Investerare kan välja efter faktiska behov. Hur mycket pengar för att öppna ett inomhus mjukt spel, hänsyn till priset, naturligtvis, kan inte separeras från märket av utrustning och dess antal och skala. Vissa bygger till exempel på traditionella, statiska anläggningar. Kostnaden för denna kategori är låg, men de statiska anläggningarna är väldigt interaktiva och kommer inte att älskas av barn. Det är svårt att få marknadens uppmärksamhet. Den andra är elektrisk utrustning. Samspelet mellan produkter som elektrisk utrustning är mycket bra, men kostnaden blir naturligtvis högre. På grund av det roliga med elektrisk utrustning kan den fånga barnens hjärtan och få deras uppmärksamhet, vilket är mycket erkänt och älskat av marknaden! Därför kan du kombinera den faktiska situationen, när det gäller produktval för barn inomhus mjuk lek, föredrar att välja den elektriska kategorin, helst kombinera dynamisk och statisk, och fast förstå behoven hos olika barn. Kort sagt, den starka produktens dragningskraft gör barn och föräldrar villiga att spendera igen.


För det tredje, bra läge avgör en bra intäkt


Valet av plats är mycket kritiskt och viktigt. Hur mycket kostar det att öppna en soft play inomhus? På ett bra läge blir det väldigt högt folkflöde. Flödet av människor bestämmer direkt rörelseintäkterna, så du kan överväga att välja ett stort köpcentrum eller köpcentrumområde! Med ett ord, ett bra läge avgör goda intäkter!


Wenzhou Xingjian Play Toys Co., Ltd är en av Kinas högsta tillverkare och leverantörer av lekplatser inomhus, vi kan alltid ge kunderna höjdkvalitet; lekplatsprodukter inomhus. Angel tillhandahåller nyckelfärdig lösning för dig; kommersiellt bruk inomhus lekplats! En enda lösning med det bredaste utbudet av tema och andra lekredskap för barn. Du kan alltid hitta; ordentliga inomhuslekredskap och tillbehör från oss oavsett om du funderar på att skapa en ny inomhuslekplats eller uppgradera en befintlig. Vi utvecklar ständigt nya, innovativa inomhusleksystem som håller dig steget före alla konkurrenter!Snälla, gå
meddelande

Powerde By

Copyright© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. av injnet - Blogg | Sitemap | Integritetspolicy | Regler och villkor