EN
Trampolinparken blir allt mer attraktiv för ungdomar.
Trampolinparken blir allt mer attraktiv för ungdomar.
28 september 2022 / Visa: 22

Vad gör du under helgen? Denna fråga kan vara den typ av själsrannsakan som många unga människor tänker på idag.

Förutom att sova för att fylla på humöret och energin som utmattats av arbetet, försöker unga människor alltid hitta fler sätt att lindra stress. Om medelålders människor dricker te, fiskar eller spenderar tid ensamma i bilen, då kommer ungdomarnas behov att bli mer differentierade, de vill prova fler saker som passar den nya generationen.Ovanpå det finns kärnbehovet att "röra lite" men inte "röra på sig helt". Så escape room, äggskytte, skidmaskiner, bågskytte, skytte, trampolinpark... Alla typer av roliga sporter blir en ny form av sporttyp för unga.

Det finns många fördelar med trampolin fitness:


1. Den förbrukar mycket kalorier

Studsmatta träning, jämfört med vanlig träning på golvet, trampolin träning, påverkan på armar och ben, särskilt leder, 80% mindre, 10 minuter av trampolin träning bränna samma mängd fett som 30 minuters jogging.


2. Liten påverkan på kroppen

Påverkan på kroppen är liten, men kan konsumera många kalorier. Studsmatta ger människor ett intressant alternativ till traditionell aerob träning som löpband eller vandring, vilket ger fler människor en glad och hälsosam upplevelse.


3 Detox och minska stress

Under hoppet är det också i accelerationen av kroppens ämnesomsättning och blodcirkulation, kroppen ackumulerade avfall och gifter kommer snabbt att släppas ut från kroppen. Med giftet borta uppnår det naturligt en mer fettförbrännande effekt.


4. Gör lätt träning utan att bli trött

En annan fördel med studsmatta framför andra sporter är att man inte blir trött. Byt från dyra upp- och nerhopp till enkla vänster- och högerhopp, som också bränner mer fett än att gå på marken.


5. Lindra stress

Regelbunden träning hjälper också till att lindra stress. I processen av erfarenhet kommer att ha känslan av att flyga, kan lindra trötthet och trycket i hela kroppen, göra människor glada. 


Regelbunden träning hjälper också till att lindra stress. I processen av erfarenhet kommer att ha känslan av att flyga, kan lindra trötthet och trycket i hela kroppen, göra människor glada. Blir trampolinparken, som nästan blivit en vanlig familjesport i hela världen, en bra affär nu?


Trampoline have been around for a long time, but it has been welcome for young people in the city inomhus lekplats only in the last two years.


På plattformar som tiktok, Instagram, Facebook, twitter finns miljontals tips och filmer om trampolinparker. Många internetkändisar har stämplat trampolinparker som "underhållning med fettminskning" och "roligt och inte trött". Hundratals kvadratiska utrymmen, kontinuerlig studsmatta är den huvudsakliga affärsformen. När de faller ner, studsar uppåt, njuter människor av stunden av upphängning i luften, en tillfällig flykt från gravitationen, och under den tiden lägger alla bekymmer och påtryckningar åt sidan. Vissa seniorspelare, kommer att göra en mängd olika poser, ta den bästa bilden efter slutet av aktiviteten visa den på deras sociala nätverk, och high-end spelare kommer att använda väggen, för att uppnå några höga svåra drag.


Studsmatta, traditionellt en form av gymnastik, kom i allmänhetens ögon när den officiellt inkluderades i de olympiska spelen år 2000. Därefter, i USA och andra platser, härleddes den gradvis till nöjesfältet, det finns trampolinparker, trampolinklubbor och andra former.


Hundratals arenor, trampolinutrustning för att ta emot stora folkmassor. Därför koncentrerades den första omgången av trampolinparker till städerna på första och andra nivån, vilket blev det första valet för urban ungdom.Generellt sett är trampolinparken mer som en lekplats med ett enda projekt. Det tar i princip avgifter för biljetter. Efter det kan ungdomar njuta av flera timmars skoj på studsmattan, och extrainkomsten är i princip snacks, drycker eller tillhörande utgifter för tränaren.


Trampolinparker besöks mestadels av personer födda på 1990-talet eller till och med 2000-talet. I likhet med de populära nöjesprojekten i innerstaden som escape room och dramadöd de senaste åren är trampolinparkens kundgrupper främst studenter och par, tjänstemannalagsbyggande och unga familjers föräldra-barn-resor etc. Biljettpriset har också studentbiljett, förälder-barnbiljett, parbiljett och andra specifika marknadsföringslägen.


"Dekomprimera" och "tappa fett" är två fraser som sammanfattar en trampolinpark. För de "stressade" ungdomarna kan inte sova för att vakna naturligt på helgerna helt lindra veckans ångest och stress, och det behövs en ny kanal för att släppa sina känslor.


Till skillnad från de aktiviteter som ungdomar är intresserade av, såsom picknick, campingläger och manus, verkar det industriella värdet av inomhus trampolinparker inte ha definierats helt.Enligt ofullständig statistik, efter att ha testat marknaden under de första åren, öppnades mer än 3,000 2017 trampolinparker från 2019 till XNUMX. Å ena sidan domineras marknaden av individuella investeringar och det finns ingen systematisk drift av tråkiga soldater, med utrustningsplatser av låg kvalitet för att konkurrera i pris, vilket resulterar i ojämn upplevelsekvalitet; Å andra sidan, som ett tungt kostnadsprojekt, är vissa utövare relativt kortsiktiga och vill bara tjäna snabba pengar.


Trampolinpark och andra former av roliga sporthallar, den bästa referensen bör vara Disney och andra nöjesparker, bli den favoritstad för familjen under semestern. "Och det är inte något som bara barn kan göra, föräldrar kan göra, det är något som barn och föräldrar kan göra tillsammans.


Studsmatta, zipline, repbana, skidmaskiner, Ninjia-bana... Det är nöjesparkens affärsmodell att kombinera olika föremål och spela i form av ett pass. Men, till skillnad från den traditionella formen av nöjespark, kommer trampolinparken att vara förankrad i kommersiella fastigheter, bli en konvergens och divergens av människor i affärsområdet, och kommer att bli den primära typen av kommersiella fastighetsinvesteringar, med möjlighet till bli ett landmärke.


Insatskostnaden för en trampolinpark är i princip mer än 200000 12 USD. Enligt tidigare erfarenheter och den aktuella situationen kan investerings- och driftskostnaden återvinnas inom 60 månader, och den största fördelen är biljetten, som är cirka 70-XNUMX %, medan resten är catering, utbildning, kringutrustning och andra kringverksamheter.


Enligt uppgifterna togs emot nästan 50 miljoner människor i en trampolinpark i Shanghai under nationaldagens sju dagar, och det dagliga genomsnittliga antalet besökare till butikerna var mer än 1000 personer. Det vanliga problemet med denna typ av nöjesställen inomhus är att passagerarflödet är mycket uppenbart, vilket är dubbelt så högt på helgdagar än på vardagar, och det dagliga flödet av människor under vinter- och sommarlovet hålls också i princip på mer än 300 människor. 


Trampolin park investering hör till projektet med hög kostnad prestanda, beror främst på projektets vinst punkt är fast, förlitar sig mest på biljettförsäljning, så länge som för att säkerställa integriteten av nöjesutrustning säkerhet och ständigt uppdateras, är de efterföljande vinsterna inte kommer att försvinna, så investerare kan vara helt djärva att prova investeringar i studsmattaprojekt.

Snälla, gå
meddelande

Powerde By

Copyright© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. av injnet - Blogg | Sitemap | Integritetspolicy | Regler och villkor