EN
Humaniserad rymddesign av barn
Humaniserad rymddesign av barn
28 september 2022 / Visa: 15

Utformningen av nöjesutrustning för utomhusbruk och omotoriserad nöjesutrustning bör förespråka humanisering. När man ser världen ur barns perspektiv är barn centrum och skala i designen, inklusive fysiologiska skalor och psykologiska skalor.

Tillfredsställelsen av barns psykologiska skala kan uppnås genom humaniserad design. På lekplatsen ska barn känna en stark samhörighet och trygghet. Genom detaljerad design kan det hjälpa till att förbättra och perfekta barnens personlighetsformning, för att spela en roll i barnens hela tillväxtprocess till en positiv marknadsföring. Parken har tydliga färgkrav för miljön. Det är varmt, tyst, harmoniskt, behagligt och bekvämt så att barn som leker i parken kan påverka sitt minne, tankar och vilja genom visuella effekter och känna den visuella njutning som färger ger. Genom denna visuella upplevelse kan du få en rik och trevlig spelupplevelse.1. Säkerhet.

Lekutrustning för barn måste uppfylla den nationella standarden IS09001, den europeiska standarden EN1176 och den amerikanska standarden ASTM-F1487. Under normal användning av nöjesutrustningen är det nödvändigt att skydda barnet från skador från produkten. Även om fel operation utförs omedvetet kan skadan minimeras för att säkerställa säkerhetsprestanda. Barn saknar en mogen självskyddsmekanism. Därför ska lekredskap testas vad gäller produktspel, avstånd, material, hårdhet, höjd etc. Vid materialval av utrustning kan miljövänliga plaster och trämaterial väljas som båda är miljövänliga. Estetiskt tilltalande samtidigt som det ger säkra beröringsförhållanden för barn.


För det andra avser säkerhet också den allsidiga omsorgen om barns andliga värld. Till exempel, i den övergripande planeringen av parken, bör skapande och design av IP-bilder eller teman bära bördan av att välja tecknade bilder med affinitet för att skapa en känsla av distans till barn. Och spela en viss grad av känslomässigt lugnande effekt.2. Intressant.

Humaniserad design för att möta barns känslomässiga behov. För barn är barn till sin natur känslomässiga, och de gillar att närma sig intressanta produkter som är fulla av liv. Därför är vissa barnprodukter med ljusa färger, överdrivna former och tecknade former lättare att locka barns uppmärksamhet, vilket kan få dem att få andlig njutning och möta deras psykologiska behov.3. Lekfullhet

Roligt är utvecklingens sista ord. I designprocessen av parken är det nödvändigt att fullt ut överväga barnens behov och egenskaper och utföra personlig design på ett riktat sätt. Den enkla ansamlingen av utrustning är inget nytt, och de oföränderliga nöjesanläggningarna är lätta att göra turister trötta. Därför är stark kulturell mjuk kraft nyckeln till att förbättra lekfullheten i parken.


Det är den nuvarande allmänna trenden att lära sig mer, förnya mer, tänka mer, utforska innovativa strategier för personlig design och utveckla mer spelbara spelformer.


Snälla, gå
meddelande

Powerde By

Copyright© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. av injnet - Blogg | Sitemap | Integritetspolicy | Regler och villkor